Horoscoop baby - t/m 4 jaar

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende
€ 45,00 (inclusief btw)

Hoe is jouw kindje ter aarde gekomen, oftewel hoe is het geaard? Met een geboortehoroscoop kun je dit te weten komen. Ondanks al onze goede bedoelingen als ouder kunnen we de plank totaal misslaan bij het groot brengen van onze kinderen. Als je het karakter van een kind weet te analyseren kun je veel beter op zijn of haar behoeftes inspelen. 

In de astrologie zijn we van mening dat een kind al met een soort levensplan geboren wordt. Als ouder en kind kun je er veel profijt bij hebben te weten waar het kind aanleg voor heeft, bijvoorbeeld wat zijn emoties of talenten betreft. Wanneer je kindje geboren wordt zal het behoefte hebben aan geborgenheid, warmte, liefde en verzorging. Vanaf het vierde jaar begint het ego van het kind zich te ontwikkelen, het is reuze interessant om van te voren al te zien welke kant dat ego opgaat. Natuurlijk vindt jij je hummel de liefste, maar wat heeft hij of zij voor je in petto?  

De eerste levensjaren zijn van grote invloed op onze verdere psychische ontwikkeling, daarom is het zo belangrijk je te verdiepen in de horsocoop van je kindje.

Voor het maken van een geboortehoroscoop zijn de volgende gegevens nodig:

- naam van het kind

- geboortedatum

- geboortetijd

- geboorteplaats 

- geboorteland

Deze gegevens kun je invullen in het vakje opmerkingen tijdens het afronden van de opdracht.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel