Puberhoroscoop 12 t/m 16 jaar

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 67,50 (inclusief btw)

De pubertijd, het lijkt wel alsof je kind van een andere planeet komt. Deze jaren zijn o zo belangrijk voor de verdere psychische ontwikkeling van je zoon of dochter. Door een puberhoroscoop te laten maken kun je er achter komen waar de knelpunten of juist de pluspunten liggen in het karakter. Hierdoor kun je je kind beter leren begrijpen en daardoor zelf ook beter op situaties reageren.

De planeet Jupiter, de planeet van de horizonverbreeding, doet er twaalf jaar over om zijn ronde om de zon te maken. Hij staat dan weer ter hoogte van waar Jupiter stond toen je kind werd geboren. Het is de periode dat de puberteit doorbreekt, het kind gaat zijn horizon verbreden, het gaat naar de middelbare school en stukje bij beetje gaat hij de wereld verkennen en komt meer los van zijn veilige beschermende thuishaven. Als ouder schrikt het je soms af om die vrijheid te geven waardoor er telkens weer botsingen komen wat de sfeer thuis niet ten goede komt.

Een puberhoroscoop kan ouders veel duidelijkheid verschaffen over de werkelijke aard van hun kind. Het is toch geweldig als je je kind kunt begeleiden in wat zijn echte behoeftes en talenten zijn. Er wordt niet alleen gekeken naar de stand van de planeten tijdens de geboorte maar ook naar de stand van de planeten op dit moment, waar nu de belangrijkste veranderingen voor het kind plaatsvinden.

 

Voor het maken van de horoscoop zijn de volgende gegevens nodig:

- naam van het kind

- geboortedatum

- geboortetijd

- geboorteplaats

- geboorteland

 

Deze gegevens kun je invullen in het vakje opmerkingen bij het afronden van je opdracht.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel