Kinderhoroscoop 4 t/m 12 jaar

Artikel 4 van 7
€ 59,00 (inclusief btw)

Op de leeftijd van 4 jaar begint het ego van je kind zich te ontwikkelen. Hij of zij gaat naar school en op verstandelijk gebied, emotionele en persoonlijke ontwikkeling staat er veel te gebeuren. Ze leren iedere dag iets nieuws, komen in aanraking met de emoties van andere kinderen, en kijken hoe hoog ze de lat voor zichzelf kunnen of durven leggen. 

Er bestaat geen kind volgens het boekje, ieder kind is uniek en daarom kun je nooit zeggen dat je ieder kind hetzelfde moet behandelen. Ook al groeien de kinderen in hetzelfde nest op, het zijn unieke individuen. Het is belangrijk om te weten waar eventuele angsten of talenten van je kind liggen. Hierdoor kun je het beter steunen en begeleiden waardoor het kind sterker in zijn schoenen staat wanneer de puberteit aanbreekt.

In de kinderhoroscoop kijken we naar de kwaliteiten en valkuilen die bij de geboorte van het kind gemanifesteerd zijn. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden en problemen die in het nu aanwezig zijn. Waar liggen kansen voor je kind en waar voelt het zich goed maar ook waar ervaart het bijvoorbeeld een gevoel van eenzaamheid, waar heeft het moeite mee. 

Voor een kinderhoroscoop zijn de volgende gegevens nodig:

- naam van het kind

- geboortedatum

- geboortetijd

- geboorteplaats

- geboorteland

 

Deze gegevens kun je invullen in het vakje opmerkingen bij afronding van de opdracht.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel