Stier 20 april

Vorige Artikel 5 van 17 Volgende

Stier 20.04.2019 – 21.05.2019

De zon staat in Stier en je wilt deze periode een betere controle over je leven krijgen. Dit kan zich in materiële zin uiten in het verwerven van meer bezittingen, psychologisch wil je je ideeën en gedachtegang bevestigd zien. Het is prima om je mening te verdedigen maar bedenk wel dat iedereen een eigen mening mag hebben.

Er zal een sterke drang zijn de dagelijkse sleur te doorbreken op 22 en 23 april. Je zult deze dagen verrast worden of juist anderen verbouwereerd laten zijn. De opstandige energie van Uranus kan leiden tot een woordenwisseling, pas een beetje op met wat en hoe je iets zegt. Wil je werkelijk iets veranderen, kom dan zelf in actie, wacht niet af alsof alles vanzelf gebeurt.

Tegen het einde van de maand kun je wat gaan twijfelen aan jezelf, je voelt je ontmoedigd en niet capabel. Kruip niet in je schulp, ga voor jezelf na wat juist is en wat niet. Als je ergens mee geconfronteerd wordt, wees dan eerlijk. De consequenties zullen je anders zwaar vallen. Deze dagen ontbreekt het je aan energie maar ontspannen is moeilijk voor je waardoor je niet tot rust komt. Pas ook op dat je geen verkoudheid oploopt.

De Nieuwe Maan in Stier op 4 mei laat je op zoek gaan naar stabiliteit, voor je eigen zekerheidsgevoel. Accepteer dat het leven aan verandering onderhevig is. Wanneer je van jezelf houdt zoals je bent zul je merken dat je al die mooie spullen niet nodig hebt voor je zelfrespect.

Vanaf half mei heb je het gevoel bergen te kunnen verzetten. Doe dit dan ook. In je contacten zul je je doeltreffend en krachtig uitdrukken. Een uitstekende tijd om met iets nieuws te beginnen. Vraag jezelf af welk doel je nastreeft en welke verandering er nodig is zodat je leven in rustiger vaarwater komt.

Op 15 mei komt Ven thuis, dit is goed nieuws, Venus hoort bij het teken Stier. Venus zal een positieve invloed op je financiën hebben. Waarom laat je je creatieve kant niet wat meer zien? Ook voor romantiek zijn het prima dagen.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel