Tweelingen - 21 mei / 21 juni

Vorige Artikel 9 van 23 Volgende

Tweelingen 21 mei – 21 juni

De Zon in Tweelingen krijgt meteen gezelschap an Mercurius, dit brengt veel gezelligheid. Je vindt het heerlijk om over jezelf te vertellen en je geest is zeer actief. Hierdoor spring je wel een beetje van de hak op de tak waardoor anderen in verwarring kunnen raken.

Hierna komen een paar dagen waarin je je onrustig voelt. Je hebt genoeg van de dagelijkse sleur en zoekt naar nieuwe activiteiten. Alles wat je belemmert in je vrijheid zal je irritatie geven. Deze dagen is goed om alert te zijn dat je geen conflict krijgt met overheidsinstanties.

Tegen het einde van de maand is er verwarring op je werk. Probeer je zo duidelijk mogelijk te uiten en houd geen informatie achter die van belang is. Blijf bij de feiten en de realiteit.

Vanaf begin juni ga je de dingen met wat meer diepgang en ernst zien. Je gaat nadenken over je idealen en hoe je die vorm kunt geven. Misschien voel je je op je werk helemaal niet op je plek en besluit je n echt die carrièreswitch te maken. Op zoek naar complimenten van anderen ben je niet. De idealen in je hoofd laten je jezelf realiseren dat er opoffering voor nodig is, je bent bereid er hard voor te werken. Wanneer je in de zorg werkt zul je je waarschijnlijk wel goed op je plek voelen. Probeer je in ieder geval niet teveel te identificeren met je werk, je bent meer dan alleen de persoon met een bepaalde functie en bijbehorend takenpakket.

 Deze periode vind je het fijn om mensen die het moeilijk hebben te helpen. Let er wel op dat het geen verspilde energie is en dat je de mensen helpt die het waard zijn.  

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel