Uranus

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende

De planeet Uranus staat voor vrijheid, de behoefte om je eigen weg te gaan, verrassend en origineel te zijn. Uranus is een kracht die onverwachte veranderingen in je gewoontes laat zien. Je hebt behoefte aan onafhankelijkheid , een eigen identiteit, en je wilt door alle grenzen en beperkingen heen breken, dit kan zeer rebelse vormen aannemen. Het huis waar Uranus staat is het levensgebied waarop we de grootste mate van vrijheid nodig hebben. Dit is ook de plek waarop je een zekere onrust ervaart. 

Gunstige aspecten van Uranus met andere planeten in je geboortehoroscoop geven je de mogelijkheid om vrij en flexibel te leven, situaties onbevreesd tegemoet te treden. Ongunstige verbindingen met Uranus kunnen tot volslagen rebels gedrag leiden, het niet eens zijn omdat je het niet eens wilt zijn. De omgang met ouders, leraren of autoriteiten wordt hierdoor zo goed als onmogelijk. 

Uranus heerst over het teken Waterman. Een rondgang van Uranus door de dierenriem duurt ongeveer 84 jaar. Uranus staat gemiddeld 7 jaar in een dierenriemteken.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel