Pluto

Vorige Artikel 10 van 10

De kracht van Pluto leidt tot transformatie, laat intensiteit ervaren, confronteert en gaat een machtsstrijd aan. Pluto staat voor verwoesting om daarna weer op te kunnen bouwen. Hij laat je diepe emotionele processen ondergaan en de onderste steen wordt bovengehaald. De huispositie van Pluto laat ons het gebied zien waarop de grootste veranderingen en ontwikkelingen gaan gebeuren, waar macht of onmacht aan de orde is. 

Een gunstig verbonden Pluto zal ambitieus maken, je wilt een positieve indruk op de wereld maken. Pluto maakt volhardend, je hebt het vermogen om de zwaarste stormen te doorstaan. De waarheid is een belangrijk iets voor je, al moet je in de meest duistere krochten duiken, de waarheid komt boven. Wanneer Pluto ongunstig is geaspecteerd laat je je door niets weerhouden om je doel te bereiken, in het ergste geval ga je gewetenloos je gang. Hij duidt op een machtstrijd, de drang om anderen te manipuleren.

Pluto is verbonden aan het sterrenbeeld Schorpioen. Een rondgang van Pluto door de dierenriem duurt ongeveer 240 jaar en hij staat gemiddeld 21 jaar in een dierenriemteken.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel