Kreeft 22 juni 2019

Vorige Artikel 22 van 23 Volgende

Kreeft - 22 juni t/m 22 juli
De eerste dagen in Kreeft zorgen Jupiter en Venus meteen voor plezier. Je wilt van het goede leven genieten en er zal waarschijnlijk zwaar en overmatig gegeten worden met teveel vet en zoetigheid. Wanneer je op dieet bent dan zul je zeker uitgedaagd worden. Deze dagen wil je het liefst een beetje aanrommelen en niet te serieus bezig zijn. Ben je goed bezig om dat spaarpotje vol te krijgen voor die mooie plannen? Ga dan niet op koopjesjacht, deze dagen heb je een gat in je hand en je zult teveel dingen niet kunnen laten liggen. Het zijn zeer prettige dagen wanneer je jezelf een beetje in toom kunt houden.
De laatste week van juni ben je nieuwsgierig, alert en levendig. Zelfdiscipline is deze dagen ver te zoeken maar dat geeft niet. Wat je deze dagen doet is waardevoller dan denken dat je altijd maar je plicht moet vervullen.
De tweede week van juli ben je zeker niet op je mondje gevallen. In je hoofd schakel je snel en je communicatie is helder. Anderen verbaal een beetje stangen zal je niet uit de weg gaan. Pas er wel voor op dat je zelf niet in woede uitbarst over iets onbenulligs.
Midden juli kan er een machtsstrijd woeden, kom voor jezelf op zonder zelf de onderdrukker te worden. Rommelt het relationeel, dan ga de confrontatie aan en zuiver de lucht. Aan het einde van deze week hangt de romantiek weer in de lucht.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel