Leeuw 23-07-2019 t/m 22-08-2019

Vorige Artikel 6 van 18 Volgende

Leeuw 23 juli t/m 22 augustus
De Zon staat in Leeuw en daar voelt hij zich helemaal thuis. Leeuw is het teken van creativiteit en ontspanning, de vrijheidslievende Zon in Leeuw geeft een sterk verlangen om te genieten, eropuit te gaan en jezelf te zijn. Deze maand ben je meer met kinderen bezig. Wanneer je zelf geen kinderen hebt dan ben je je gevoelsmatig meer betrokken bij kinderen waar je mee in contact komt.
Je zoekt mensen uit waar je plezier mee kunt maken en je benadert je relaties vrolijk en enthousiast. Deze houding kan zomaar een nieuwe liefde in je leven brengen. Dit alles wordt nog eens versterkt wanneer Venus op 28 juli Leeuw binnenkomt, het hoogtepunt hiervan zal zijn op 14 augustus wanneer de Zon en Venus gelijk staan.
Op 29 en 30 juli maakt de Zon een vierkant met Uranus, dit kan wel wat tumult teweegbrengen. Je kunt gedrag laten zien wat anderen in verwarring brengt. Rusteloosheid steekt de kop op en je hebt de behoefte aan onafhankelijkheid en je wilt je op een unieke en originele manier presenteren. In relaties kan dit voor meningsverschillen zorgen. Zorg voor een verantwoorde uitlaatklep en geef zoveel mogelijk toe aan de behoefte om iets te veranderen. Bedenk echter wel dat dingen je niet overkomen, je creëert ze zelf.
7 Augustus krijgen we te maken met een weldadige stand, de Zon driehoek Jupiter, dit zorgt voor vrede en harmonie met anderen. Je zult kunnen volbrengen wat je je hebt voorgenomen vol enthousiasme en optimisme. Benut de energie van deze dag nuttig en laat hem niet vanwege luiheid door de vingers glippen. Verruim je geest en klamp je niet vast aan dingen die je niet nodig hebt.
De Volle Maan op 15 augustus zorgt ervoor dat het contact tussen jou en je vrienden inniger is. Heb je iets persoonlijks te melden, iets wat echt diep kan raken, doe het dan nu. Wees niet jaloers wanneer een vriend(in) meer aandacht krijgt dan jij. Personen die totaal anders zijn dan jezelf hebben een aantrekkingskracht op je.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel