Nieuwe Maan 01-08-2019

Vorige Artikel 10 van 18 Volgende

Nieuwe Maan in Leeuw 01.08.2019

Morgennacht om 05.11 is het Nieuwe Maan in Leeuw. Een Nieuwe Maan vraagt altijd om naar binnen te keren maar bij een vuurteken als Leeuw gaat dat moeilijk worden. Dit teken vraag juist om actie, deel te nemen aan het leven en er zal eerder sprake zijn van een energie waardoor je boven jezelf uit kunt stijgen. We zien ook een driehoek, gevormd door de Zon, Maan en Mars in Leeuw met Jupiter in Boogschutter. Hierdoor krijg je het gevoel dat alles wat je onderneemt kunt laten groeien en een potentieel succes is, de kans is groot dat je overdreven of arrogant overkomt. Ook in het gevoel voor drama zal je dingen groter maken dan ze zijn. Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin, tijd voor een nieuwe intentie. Het is interessant om de kijken in welk huis van je eigen horoscoop deze Nieuwe Maan staat. Op dit levensgebied richt zich het nieuw begin voor jou. De Nieuwe Maan staat op 8° in Leeuw.

Uranus in Stier vormt een vierkant met de Zon, Maan en Venus in Leeuw. Je kunt dingen vanuit een andere invalshoek gaan zien of een plotselinge doorbraak bereiken, een onverwachte kans die komt aanwaaien, plotselinge en vindingrijke ideeën krijgen over waar je mee bezig bent. Zit je op de creatieve tour dan maak je je werk nog meer uniek en naar je eigen hand.

Een paar uur na Nieuwe Maan gaat Mercurius weer vooruit lopen en dit komt de communicatie ten goede. Wanneer je je de laatste tijd niet goed begrepen hebt gevoeld of niet goed hebt kunnen uitdrukken zal dat vanaf nu een stuk beter gaan.

Veel plezier met deze mooie Nieuwe Maan in Leeuw.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel