11 augustus 2019 Big Energy

Vorige Artikel 13 van 18 Volgende

11 Augustus 2019

Dit is een belangrijke dag voor astrologen. Er zijn 3 invloedrijke dingen gaande en wel, Jupiter gaat weer vooruit lopen, Uranus gaat achteruit lopen en Mercurius komt bij Leeuw binnen.  Dit gaat voor een turbulente energie zorgen. Uranus is de planeet die  schokkende, verrassende gebeurtenissen creëert, dit kan zowel geologisch zijn, zoals aardbevingen maar ook politiek gezien of in je persoonlijke leven kan zich een aardverschuiving voordoen. Uranus staat in Stier, hierdoor zijn ook de beurzen en alles wat waarde heeft gevoelig voor een dreun. 15 augustus is het Volle Maan in Waterman waardoor dit alles nog versterkt wordt.

Jupiter gaat weer vooruit lopen in zijn eigen teken Boogschutter. Dit zorgt voor grensverleggende activiteiten die een filosofische of religieuze boodschap kunnen hebben.  Jupiter de grote optimist wil groeien, de horizon verbreden, idealen verwezenlijken.

Mercurius in Leeuw heeft als doel anderen duidelijk te maken wat je denkt. Luisteren is moeilijk voor je, je verkondigt liever je mening. Wanneer je niet voorzichtig bent met deze energie dan raak je ongevoelig ten aanzien van de behoeften van de mensen om je heen.

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen wanneer deze schokkende, grensverleggende, verkondigende energie zich bundelt er heel wat kan gaan gebeuren. Er zijn zelfs voorspellingen dat er iets vergelijkbaars met 9.11 staat te gebeuren. Zover wil ik niet gaan, liever ga ik uit van de optimistische kracht van Jupiter, de verrassende kracht van Uranus en de verbindende kracht van Mercurius.

We zijn in ieder geval gewaarschuwd.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel