Aquarius Full Moon - 15 augustus 2019

Vorige Artikel 14 van 18 Volgende

Aquarius Full Moon – 15 augustus 2019

Het is tijd voor verandering! Of het nu je werk, je huis, je relatie of je kapsel is, er is altijd wel iets wat vraagt om aanpassing. De Volle Maan in Waterman zal je hierbij helpen. Niets is te gek want voor Waterman is weird the new black. 

Volle Maan staat voor afronding. Iets waar je twee weken geleden mee begonnen bent vindt zijn voltooiing. Je wordt je bewust van situaties die voor jou niet werken, laat ze los, kijk vooruit met een heldere blik naar wat wel voor jou werkt. Waterman staat voor logisch en rationeel denken, maak gebruik van deze energie en schuif je emoties even aan de kant. Probeer deze tijd ook om meer te weten te komen over je relaties en wat je rol daarin is. 

Daarbij staat Venus in contact met zowel de Zon als de Maan, hierdoor wordt je creativiteit en zelfexpressie gestimuleerd. Je hebt de neiging tot extravagantie waardoor je de aandacht op je weet te vestigen en daar geniet je van. Uranus is de heerser van Waterman en zorgt ervoor dat je het onverwachte kunt gaan verwachten.

Waterman is een sociaal teken, omring jezelf met vrienden of gelijkgestemden, het zal je goed doen. Als luchtteken houdt Waterman van zuivere lucht, gooi de ramen open, ga naar buiten en laat de frisse wind door je huis en hoofd gaan.

Deze Volle Maan geeft je groen licht, het leven is om te leven. Volg je inspiratie en intuïtie hoe vreemd die ook mag zijn!  

Geniet van deze Aquarius Full Moon.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel