Nieuwe Maan in Weegschaal - 28 september 2019

Vorige Artikel 13 van 32 Volgende

Nieuw Maan in Weegschaal – 28 september 2019

Met de Nieuwe Maan in Weegschaal is het een mooi moment om nieuwe intenties te maken wat betreft de 1 op 1 relaties. Waar we vorige maand nog zagen dat de meeste planeten zich in de beweeglijke tekens begaven zien we nu een verschuiving naar de kardinale tekens. Op het moment zien we maar liefst 4 planeten in Weegschaal en 2 in Steenbok, dat betekent dat de energie aan het veranderen is. Onze flexibele houding die creativiteit, chaos en kameleonachtig gedrag met zich meebracht wordt gekanteld naar meer initiatief durven nemen, dynamischer en praktischer zijn.

De verbinding van Pluto in Steenbok met Venus en Mercurius in Weegschaal kunnen je wat emotioneel maken wat je relaties betreft. Neem eens goed onder de loep of er sprake is van een eenheid, van gelijkwaardigheid. Misschien is er sprake van jalousie of manipulatie, dan is het nu een goed moment om daar verandering in aan te brengen. Kijk ook eens naar de 1 op 1 relatie met jezelf, ben je tevreden met jezelf, accepteer je jezelf, is het je duidelijk wat je te bieden hebt? Wanneer je een eenheid met jezelf bent sta je stevig in je schoenen en laat je ook niet met je sollen. Stabiliteit in jezelf zorgt vanzelf voor betere relaties met anderen.  Door de verbinding van Venus met Saturnus kun je je relaties realistisch bekijken zonder ze teveel te idealiseren. Vergeet niet dat het gevoel wat we bij onze relaties hebben een reflectie is van onze eigen energie. Voel je je opgewekt, helemaal top, maar maakt het je gestrest of verdrietig dan geeft dat aan dat er iets bij je verwerkt moet worden. De 1 op 1 relaties kent vele samenstellingen, denk aan je levenspartner, je zakenpartner, je kind, je arts, je advocaat, enz.

Deze Nieuwe Maan staat dicht bij de aarde waardoor zij meer invloed heeft op de tektonische platen, de aardkorst van de aarde, maar ook op onze psyche. Een Nieuwe Maan is altijd een krachtig moment maar hoe dichter de Maan bij de Aarde staat hoe krachtiger het wordt. Algemeen gezien heeft deze Nieuwe Maan van 28 september invloed op de 1 op 1 relaties. De Nieuwe Maan staat op 5° Weegschaal, het is interessant om  te kijken in je geboortehoroscoop in welk levensthema zich deze energie zich bij jou persoonlijk afspeelt.

 Wil je weten waar jij nieuwe zaadjes gaat planten deze Nieuwe Maan? Je kunt een gratis tekening van je horoscoop aanvragen via mijn website www.astromoon.nl

 

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel