Zon in Schorpioen - 23 oktober 2019

Artikel 28 van 32

Zon in Schorpioen – 23 oktober 2019

Vanaf woensdagmiddag staat de Zon in het teken Schorpioen, dat is algemeen gezien het 8E huis. Dit betekent dat de aandacht meer gericht gaat worden op je gevoelens en emoties. Verstandelijk zijn we het misschien met veel dingen eens, maar voelt het ook goed. Wanneer het niet zo goed voelt kunnen je gedragspatronen en reacties zo beïnvloed worden dat ze leven totaal veranderen. Schorpioen met heerser Pluto staan voor afbraak om vervolgens nieuw op te bouwen.

28 oktober is het Nieuwe Maan in Schorpioen, een Nieuwe Maan staat altijd voor een nieuw begin, een nieuwe intentie. Er staan dan maar liefst 4 planeten in Schorpioen, de Zon (behoefte om jezelf te zijn), de Maan (behoefte om je veilig en emotioneel prettig te voelen), Mercurius (behoefte aan communicatie, verbinding) en Venus ( behoefte aan zekerheid, zowel emotioneel als materieel). Er is dus heel wat gaande in Schorpioen, tijd om dat eens in jezelf te gaan onderzoeken.

Dan hebben we ook nog te maken met Mars in verbinding met Saturnus en Pluto. Mars staat voor actie en het ego, dingen waar je mee bezig bent gaan je niet snel genoeg of je krijgt er niet de waardering voor die je zou willen. Saturnus en Pluto zetten de rem erop, die houden meer van focus op de lange termijn.  Uranus de planeet van vernieuwing staat 29 oktober in Stier recht tegenover de Zon in Schorpioen. Hierdoor komt de waarheid aan het licht en krijg je nieuwe revolutionaire plannen. Een dag waar het nodige protest zal worden gevoerd. Pas op dat je je niet teveel laat meeslepen in de chaos, focus deze periode vooral op je eigen gevoelens.

De laatste dag van oktober gaat Mercurius retrograde oftewel hij gaat achteruit lopen. Hierdoor gaan we alles nog eens goed overdenken en dan zijn we misschien toch blij dat Mars aan de teugels getrokken is.

Kijk in je eigen horoscoop in welke huizen de planeten zich bevinden. In die levensthema’s is er voor jou persoonlijk veel gaande. Je kunt een gratis tekening van je horoscoop opvragen via het contactformulier.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel