Scorpio New Moon - 28 oktober 2019

Vorige Artikel 31 van 32 Volgende

Nieuwe Maan in Schorpioen – 28 oktober 2019

Vannacht om 04.38 is het Nieuwe Maan op 4° in het teken Schorpioen. De Zon en de Maan staan in Schorpioen recht tegenover Uranus in het teken Stier. Schorpioen staat voor geheimen maar Uranus wil de waarheid zien. In intieme relaties kan er iets schokkends of verrassends naar buiten komen. Verbindingen met Uranus schudden je wakker met als doel je naar een volgend level te tillen. Schudt oude routines, relaties en gebieden waar je teveel hebt toegegeven van je af. Deze Nieuwe Maan roept om eerlijk te zijn tegen je diepste “ik”. Geef aandacht aan een goede ademhaling, dit zal je helpen oude emoties en energetische blokkades op te heffen. Niet alleen in intieme relaties zal er opschudding zijn, ook in de financiële wereld zijn er onverwachte dingen gaande. Wat de natuur betreft kan er een aardbeving plaatsvinden omdat de aardplaten actiever zijn wanneer Uranus een rol speelt.

We hebben te maken met een sterke Schorpioen periode. De Zon, Maan, Venus en Mercurius staan in Schorpioen, het teken van diepte. Vanaf 31 oktober tot 20 november loopt Mercurius achteruit, hierdoor ga je alles nog eens goed overdenken en jezelf overtuigen dat je geen details over het hoofd hebt gezien. De communicatie met anderen kan wat verwarrend zijn. In deze periode heb je ook grote kans dat je oponthoud in het verkeer ondervindt.

Het doel van deze Nieuwe Maan is in ieder geval dat je jezelf een nieuw emotioneel begin gunt. Onderdruk geen emoties, negeer geen moeilijke situaties of onderwerpen hoe pijnlijk ze misschien ook zijn. Zet ze in het licht van de waarheid en ADEM!

 Kijk in je eigen horoscoop in welk huis deze Nieuwe Maan bij jou valt, dit thema wordt bij jou persoonlijk geraakt. Een tekening van je horoscoop kun je gratis opvragen via de contactpagina.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel