Venus enters Sagittarius - 1 november 2019

Artikel 1 van 29 Volgende

Venus in Boogschutter -  1 november 2019

 Venus verhuist morgen van Schorpioen naar Boogschutter. De planeet Venus van liefde, schoonheid, eigenwaarde, sensualiteit, kunst, waardering en muziek verlaat het teken Schorpioen. Mysteries en geheimen maken plaats om in Boogschutter  recht door zee, eerlijk en openlijk je gevoelens te tonen. Let er wel een beetje op hoe de dingen brengt, Boogschutters staan erom bekend bot over te kunnen komen. Het wordt dan wel niet zo bot bedoeld maar ja, dat moet de ander dan maar snappen.

Je bent geboeid door mensen die iets anders te melden hebben. Mensen die een vreemde plaats hebben bezocht, buitenlandse mensen, mensen met een bijzondere opleiding. Je blik wordt verruimt met Venus in Boogschutter, ook op kunstzinnig gebied wordt je nieuwsgierigheid opgewekt door een richting waar je nog niet bekend mee bent.

Venus in Boogschutter is een transit die doorgaans plezierig is. Het enige waar we deze periode voor moeten waken is dat ieder pondje door het mondje gaat. Jupiter de heerser van Boogschutter staat in Boogschutter en Jupiter staat voor groeien. Hij krijgt nu dus gezelschap van Venus die van lekker eten houdt, het mag jullie duidelijk zijn wat er dan staat te gebeuren! Op 26 november staat Venus in Steenbok dan kijken we weer wat kritischer naar wat we eten.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel