De kracht van Pluto

Vorige Artikel 2 van 29 Volgende

De kracht van Pluto

 -We zitten inmiddels halverwege het teken Schorpioen dat als heerser de planeet Pluto heeft. Maar wat is de kracht van Pluto eigenlijk? Pluto wordt wel een vergeleken met de godin Shiva, schepper en tevens vernietiger. Wanneer je met Pluto in je horoscoop te maken krijgt dan is er op dat gebied een transformatie nodig. Dat gebeurt niet van vandaag op morgen, eerst gaat er in je onderbewustzijn een verandering plaatsvinden. Zelf merk je hier misschien nog niet zoveel van maar je omgeving zal het opmerken. Langzaamaan wordt je je bewust van wat er grondig aangepakt moet worden in je leven. Pluto is een enorme kracht en het beste werk je met hem mee. Werk je Pluto tegen dan zal het uiteindelijk met een explosieve kracht naar buiten komen. Pluto laat je het bestaande afbreken maar hij verwacht ook dat je je inzet om iets nieuws op te bouwen. Dit klinkt misschien wat zwaar allemaal en dat is het soms ook maar wel met het doel je naar een volgend level te tillen. Een level waar je je comfortabel bij voelt, het is de struggle waard geweest!

Wanneer Pluto een vierkant maakt met de Pluto in je geboortehoroscoop is dat een zeer belangrijke periode. Waarschijnlijk een van de meest ingrijpende in je leven. Het is afhankelijk van je geboortehoroscoop op welk vlak de transformatie zal plaatsvinden.

Op het moment staat Pluto in Steenbok en de hele astrologische wereld kijkt uit naar januari 2020. Dat is het moment waar Pluto gelijk komt te staan met Saturnus de heerser van Steenbok. Saturnus staat voor regelgeving en maatschappij en komt dan dus in contact met de transformator Pluto. De werking van deze energie al enigszins voelbaar, denk maar aan de protesten van de boeren. Het zou me niets verbazen als de regering omvalt naarmate we de samenstand naderen. Deze energie is wereldwijd voelbaar, kijk naar Engeland met de Brexit, protesten in Hong Kong, Catalanen in opstand, Chilenen laten zich horen enz. Allemaal met hetzelfde doel, de gevestigde orde wakker schudden.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel