Mars vierkant Pluto - 5 november 2019

Vorige Artikel 3 van 29 Volgende

Mars vierkant Pluto – 5 november 2019

 Vandaag beschik je over een goede portie energie en die kun je benutten voor positieve dingen of om een machtsstrijd aan te gaan. Je hebt de neiging de dingen aan te pakken op een manier waarmee je de mensen om je heen in het harnas jaagt. Loop niet over anderen heen en haal geen geniepige streken uit, ook al vind je dat de betreffende persoon het verdient. Pluto kan als een boemerang werken, dat betekent dus dat je je eigen onaangename energie weer terug krijgt. Dit gebeurt dan wanneer Pluto de volgende keer een verbinding maakt met Mars. Houdt er rekening mee dat mensen die een bepaalde macht over je hebben je vandaag behoorlijk kunnen tegenwerken.

Vermijd schimmige locaties, Pluto en Mars wakkeren de gewelddadigheid aan en je hebt vast en zeker geen zin om daar in te belanden.

Ik zou zeggen, gebruik deze energie vooral om positieve veranderingen in je omgeving aan te brengen. Raak je toch gefrustreerd dan haal een paar keer diep adem, klop  met je vingertoppen rustig bovenop je hoofd en zeg tegen jezelf “ik heb betere manieren om met deze energie om te gaan”. Je denkt misschien die AstroMoon is niet wijs, maar het helpt echt.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel