1 t/m 7 september

Artikel 1 van 32 Volgende

1 t/m 7 september

Wat heeft het universum de eerste week van september voor ons in petto?

De week heeft een fris begin, je bent helder van geest en je bent zo actief dat je je niet verveeld. Misschien ben je wat slordig in je denken maar je intuïtie is top. Door de driehoek van Mercurius en Uranus wordt je intuïtie en waarnemingsvermogen versterkt. Gesprekken met anderen kunnen een elektrische lading hebben. Luister naar anderen en sta open voor opvattingen die je anderen dagen misschien wel zouden kunnen choqueren.

Door de stand Venus en Saturnus besef je dat je geliefden ook maar mensen zijn. Je verwacht echter wel dat ze hun verplichtingen nakomen, net zoals jij bereid bent die jouwe na te komen.

Dinsdag is er een samenstand tussen de Zon, Mars en Mercurius, hierdoor wordt je zelfbeheersing op de proef gesteld. Je kunt over het minste en geringste boos worden en bemoeit je met dingen die je niet aan gaan.

5 September gaat Saturnus zich ermee bemoeien en gaan we weer wat serieuzer nadenken. Je wilt problemen oplossen en geconcentreerd werk met veel detail gaat je goed af. Durf deze dag een ouder en wijzer iemand om raad te vragen.

Jupiter zorgt er vrijdag voor dat je positief en optimistisch tegenover het leven staat. Je denkt groots, misschien wel te groots en verliest makkelijk de details uit het oog. Ga er niet vanuit dat je het antwoord op alle vragen hebt.

We eindigen de week met Mercurius tegenover Neptunes, dit kan voor onduidelijkheid zorgen. Deze dag zie je het verschil waarschijnlijk niet tussen werkelijk inzicht en verwarring. Laat ervaringen van deze dag even rusten en overdenk ze later nog eens zorgvuldig. Geen goede dag voor precisie werk en ook in de communicatie kunnen er misverstanden zijn. Neem niet zomaar voor waar aan wat iemand je vertelt.

Fijne zondag

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel