Volle Maan in Stier - 12 november 2019

Vorige Artikel 8 van 29 Volgende

Volle Maan in Stier – 12 november 2019 14.34

De Volle Maan in Stier laat ons stilstaan bij alles wat waardevol voor ons is. Je bezittingen, je relatie, je financiën, je eigenwaarde enz. staan allemaal voor het teken Stier. Het is belangrijk om deze periode te onderzoeken wat de emotie is achter bezitterig gedrag. Voelen we ons werkelijk beter als we weer overbodige spullen kopen, meer tijd en aandacht van iemand anders willen opeisen? Voor dat kleine moment misschien wel en daarna begint het verlangen weer om meer te bezitten. De Zon en de achteruitlopende Mercurius in het tegenoverliggende teken Schorpioen vragen je om dieper in jezelf te graven. Stier staat voor materie, Schorpioen voor gevoelswaarde de uitdaging is om hier een evenwicht in te vinden. Kijk eens goed naar de gevoelens die herinneringen oproepen wanneer je aan voorwerpen of situaties denkt. Het is belangrijk om het verschil te ontdekken tussen het voorwerp/onderwerp en de emotie die erachter zit. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je maar afstand moet doen van je bezittingen. Vraag jezelf gewoon eens af, heb ik werkelijk meer nodig?

Dit is niet echt het geschikte moment om met geld te gaan spelen, je zult er niet de vruchten van gaan plukken.

Venus de heerser van Stier staat in verbinding met Neptunes. Dit zorgt voor een geweldige portie creativiteit. Leef je lekker uit en ben trots op je nieuwe song, tekening, bloemstuk, gerecht of wat dan ook. Dat voelt lekker, waardering voor jezelf. Het materiële hebben, hebben, hebben schijnt gelukkig te maken, maar schijn bedriegt. Behalve de maneschijn…., vergeet niet je helende stenen op te laden!!!

De Volle Maan staat op 19° in Stier, kijk in je geboortehoroscoop in welk huis dit is. Dit thema zal bij jou geraakt worden door de Volle Maan. Je kunt een gratis tekening van je geboortehoroscoop opvragen via de contactpagina.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel