Mars oppositie Uranus - 24 november 2019

Vorige Artikel 12 van 29 Volgende

Mars oppositie Uranus – 24 november 2019

Mars tegenover Uranus zorg voor actie om vrijheid te verwerven. Met Mars in Schorpioen is de drang naar vrijheid intens. De vrijheid en overwachte acties die Uranus in je oproept worden door Mars in duidelijke taal naar buiten gebracht. Pas ervoor op dat je niet uit je vel springt tegen mensen in je omgeving. Gebruik deze energie liever om jezelf te bevrijden van onnodige en beklemmende banden. Uranus verrast graag, op het choquerende af. Denk dus goed na over de consequenties van je veranderingen. Kijk in je horoscooptekening in welk huis Mars en Uranus staan, dit laat zien welke thema’s bij jouw persoonlijk om vrijheid vragen. Mars staat op 3° Schorpioen en Uranus op 3° Stier.

Jupiter en de Zon staan in het teken Boogschutter wat de behoefte aan vrijheid nog eens extra aanwakkert. Daar bovenop hebben we de 26e een Nieuwe Maan in Boogschutter die ook weer in het teken van vrijheid en horizonverbreding staat.

De 27e gaat Neptunes weer vooruit lopen en dat betekent altijd water!! Inderdaad, er wordt behoorlijk wat regen verwacht.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel