Nieuwe Maan in Boogschutter - 26 november 2019

Vorige Artikel 13 van 29 Volgende

Nieuwe Maan in Boogschutter – 26 november 2019 16.05

De Nieuwe Maan in Boogschutter zal je wat onrustig maken maar je hebt er niet zo 1,2,3 de vinger op gelegd. De Maan die het vertrouwde zo koestert staat in het teken wat juist makkelijk kan loslaten. Boogschutter is toekomstgericht, wil zijn horizon verbreden, is optimistisch ingesteld en wil zijn geest laten groeien door steeds weer nieuwe kennis op te doen. Een Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin, wat wordt jouw doelstelling? Op welk vlak voel jij dat je bent vastgeroest? Zitten afwachten levert niets op, je zult zelf de actie moeten ondernemen om hier wat aan te doen. Verrijk jezelf met kennis, stap uit de routine, dit hoeft echt geen drastische verandering in je dagelijkse doen en laten te zijn. Je geest blijven prikkelen zodat je buiten de lijnen leert denken en zien.

Mars en Saturnus staan nog bijna twee weken met elkaar in verbinding. Deze rebellen benadrukken de drang naar vrijheid of verandering nog eens. Ga lekker de natuur in en kijk eens verder dan je neus lang is. Geniet van al het moois wat reikt tot aan de horizon en verder, neem desnoods de hond van de buren mee! Dieren zijn de beste maatjes, geniet van het buitenzijn en laat dat verruimende in je doorwerken. Ga voor jezelf eens na waar het knelt bij jou en pak het aan zonder impulsief te worden.

De Nieuwe Maan staat op 4° Boogschutter, kijk in je geboortehoroscoop welk huis daarbij hoort. Dit thema is voor jou persoonlijk actief. Je kunt een gratis tekening van je horoscoop opvragen via mijn contactpagina.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel