Neptunes direct - 27 november 2019

Vorige Artikel 14 van 29 Volgende

Neptunes direct – 27 november 2019

Dromen jullie de laatste dagen ook meer en over vreemde gebeurtenissen? Dat is Neptunes die je wat wil vertellen, probeer voor jezelf te bedenken wat deze dromen voor je betekenen.

Neptunes heeft 5 maanden achteruit gelopen en loopt nu stationair om vanaf morgen weer vooruit te gaan. De afgelopen maanden heeft Neptunes je de waarheid onder ogen laten zien. Gedesillusioneerd over relaties, projecten die niet van de grond komen, je nieuwe baan die tegenvalt, idealen gingen in rook op. Teveel zaten we met ons hoofd in onze eigen droomwereld, maar in hoeverre strookte dat met de realiteit. Doordat het wat mistig was in ons hoofd hebben we situaties verkeerd beoordeeld en ons misschien alleen gevoeld. Het was wel een fantastische tijd voor meditatie e.d.

Vanaf morgen gaat Neptunes weer vooruit lopen in zijn eigen teken Vissen, dit vooruit lopen zal voor meer helderheid in je hoofd gaan zorgen. Neptunes direct (vooruit) laat nieuwe idealen in je hoofd ontkiemen. Blijf met beide voeten op de grond en bedenk goed wat je geleerd hebt de afgelopen maanden. Wat heb je gekoesterd of juist verloren? Was er een eye-opener voor je? Nieuwe dromen maken prima, maar zorg dat de mist uit je hoofd blijft.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel