20 jaar cel Desi Bouterse - 29 november 2019

Vorige Artikel 15 van 29 Volgende

Meteen even opzoeken dacht ik bij het horen van dit nieuws.  Bij het zien van de geboortehoroscoop van Desi Bouterse was ik eigenlijk niet verrast. Pluto staat in zijn 10e huis, het huis van de maatschappij, en dat maakt hem ambitieus. Hij wil het heft in handen hebben, overheersen en verliest daarbij de moraal en ethiek uit het oog.

Wanneer we dan kijken naar de dag van de decembermoorden dan zien we dat Pluto en Saturnus bijna gelijk staan in het 12e huis. Hier werd de verborgen kant van zijn karakter geactiveerd. De daden die daar uit voort gekomen zijn die heeft hij ook willen verbergen, er werden verklaringen afgelegd niet klopten. Het laat zien dat we te maken hebben met een verborgen vijand. Hij als gezagsdrager legde een zware druk op mensen die daardoor in hun vrijheid werden belemmerd. Pluto en Saturnus zijn een stuwende kracht die zeer gewelddadig naar buiten is gekomen, 15 mannen die het regime van Bouterse bekritiseerden werden om het leven gebracht.

Maar,…….alles wat toen gebeurde zal bij een volgende samenstand van Pluto en Saturnus gevolgen hebben. En laat dat nu net het geval zijn, voor het eerst sinds december 1982 staan Pluto en Saturnus weer gelijk. Deze keer staat Pluto in zijn derde huis, het huis van zijn dagelijkse omgeving krijgt door Pluto een transformatie. Situaties waar hij zich jaren tegen heeft verzet worden kritiek voor hem. Met het horen van 20 cel kun je wel zeggen dat aan die dagelijkse omgeving inderdaad iets veranderen gaat.

Nog even ter info, de zwarte planeten laten de stand zien van de geboorte van Desi Bouterse. De groene planeten aan de buitenkant laten de standen zien van 7 december 1982 en 29 november 2019.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel