Prognose / Voorspellende horoscoop

Artikel 2 van 7
€ 67,50 (inclusief btw)

Astrologie is een geweldig hulpmiddel om te bekijken wat de tendensen voor de toekomst zijn. Wil je graag weten wat er in de toekomst op je levenspad komt dan geeft een prognose horoscoop oftewel voorspellende horoscoop veel duidelijkheid. Het laat je zien aan welk thema in je leven je extra aandacht  moet besteden, waar spanning ontstaat, waar je de teugels wat losser kunt laten, waar je kansen liggen enz. 

Bij een voorspellende horoscoop kijken we naar de actuele planeetstanden en projecteren die om je geboortehoroscoop. Onder invloed van de daar uitvloeiende energieën worden bepaalde situatie in ons leven opgeroepen. Als je je bewust bent van deze energieën kun je natuurlijk veel beter op deze situaties reageren. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt reageren in een vervelende situatie, de situatie beter kunt overzien, meer inzicht krijgt in jezelf en natuurlijk niet te vergeten dat je meer zicht hebt op kansen die zich voor jou persoonlijk voordoen. Die wil je toch niet aan je neus voorbij laten gaan!

Sommige mensen denken dat een prognose alleen mogelijk is bij aanvang van een nieuw jaar, dat is dus niet zo. Een prognose horoscoop/voorspellende horoscoop kun je iedere dag van het jaar laten beginnen. 

Voor het maken van een voorspellende horoscoop zijn de volgende gegevens nodig:

- geboortedatum

- geboortetijd

- geboorteplaats

- geboorteland

- datum waarop de prognose moet beginnen

Deze gegevens kun je invullen in het vakje opmerkingen bij het afronden van de opdracht.

 

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel