Vissen - jaarhoroscoop 2020

Vorige Artikel 11 van 11

Vissen – 2020 jaarhoroscoop

 In januari heb je de behoefte om erbij te horen en als je daar een compromis voor moet sluiten vind je dat geen probleem. Je kunt het zelfs compleet nalaten voor je rechten op te komen. Als vredesstichter doe je het prima, je kunt strijdende partijen weer tot elkaar brengen.

Mysterieuze onderwerpen trekken in februari je aandacht, hoe mysterieuzer hoe meer je er over wilt weten. Neptunus en Mercurius stimuleren je artistieke activiteiten, verwacht echter niet dat iedereen je kunstwerken begrijpt.

Begin maart doen zich onverwachte dingen voor, je bent op zoek naar opwinding en nieuwe ervaringen. Dit uit zich vooral in de liefde. Een relatie die in deze dagen ontstaat zal onstuimig en weinig stabiel zijn.

Een gevoel van irritatie kan je in april bekruipen, je hebt het gevoel ver van jezelf af te staan. Ga voor jezelf eens na wie je eigenlijk bent en waarom je doet wat je doet. Achter de schermen wil iemand je in de wielen rijden, wees alert op een “verborgen vijand”.

In mei ga je op zoek naar veranderingen die je leven rustiger laten verlopen. Deze veranderingen zul je zonder veel moeite kunnen realiseren en geven veel voldoening. Anderen zijn deze dagen onder de indruk van je, let erop dat je deze kracht niet gebruikt om er zelf beter van te worden. Kennis en ervaring die je nu opdoet zal je later goed van pas komen.

In je hoofd ben je speels in juni, je bedenkt hoe je jezelf kunt plezieren en je lectuur en spelletjes dienen een intellectuele lading te hebben, Je bent lollig in je communicatie maar het kan zijn dat niet iedereen gediend is van je grappen en grollen. Probeer af en toe ook serieus te luisteren naar wat een ander te melden heeft.

Juli is rustig, je geniet ervan om lekker thuis te zijn met de mensen die je lief zijn. In huis is er vast wel iets wat opgeknapt of vernieuwd moet worden, pak het niet te extravagant aan. Let ook een beetje op je spijsvertering deze maand.

Plezier buiten de deur is in augustus het motto. Discipline is ver te zoeken en voor ernstige gesprekken is nu geen tijd. In de liefde komt alles tot bloei en de mensen genieten van je aanwezigheid.

Midden september brengt verwarrende en onzeker dagen. Je hebt weinig energie en gesprekken met anderen kunnen je compleet ontmoedigen. Het is geen gunstige tijd om overeenkomsten of iets anders dat je bindt aan te gaan, waarschijnlijk kom je bedrogen uit.

Oktober brengt harmonie in je 1 op 1  relaties, of het nu je levenspartner is of je zakenpartner, je hebt begrip voor wat de ander nodig heeft. Wanneer je met iemand in conflict bent is dit een goed moment om het op te lossen. Alleen halverwege de maand moet je alert zijn of mensen eerlijk  zijn.

Ongegrond optimisme kan zich meester over je maken in november. Je verwacht dat alles wat je aanpakt een succes zal worden. Zorg dat je je doel goed voor ogen houdt en niet onbezonnen handelt. Ook lichamelijk dien je je grenzen te kennen, blessures liggen op de loer.

December is een goede tijd om je kennis of ervaring naar een hoger niveau te tillen en zo je maatschappelijke positie te verbeteren. Gesprekken over het werk hebben de voorkeur, richt je niet teveel op kleine futiliteiten, blijf bij de grote lijn van je werk.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel