Kreeft - jaarhoroscoop 2020

Artikel 4 van 12

Kreeft – 2020 jaarhoroscoop 

 Van begin januari tot midden februari heb je aan energie geen gebrek en die energie zal zich voornamelijk op je werk richten. Je bent bereid je op verschillende terreinen in te zetten en werkzaamheden op je te nemen die je normaliter niet doet. Voor al die tomeloze inzet zou je ook graag wat waardering krijgen maar die laat helaas op zich wachten. Wees deze periode een beetje extra alert op je gezondheid en krop frustraties niet op.

Halverwege februari is het tijd om je blik te verruimen. Misschien ga je op vakantie, begin je een nieuwe studie of ontmoet je iemand met een voor jou onbekende achtergrond waar je alles van wilt weten. Je hebt de behoeft om je kennis te verrijken en dat kan zich op verschillende manieren uiten. Pas er wel voor op dat je niet alles door een roze bril gaat zien, informatie kan ook misleidend zijn.

Midden maart zorgen Mars en Jupiter ervoor dat je wel heel erg overtuigd bent van je lichamelijke kunnen. Op sportief vlak kun je over je grens gaan en daarmee onnodig een blessure oplopen. Je partner zal waarschijnlijk niet klagen over al die lichamelijke actie. Later in de maand voert gezelligheid de boventoon, je vrolijkt je medemens op en daarbij wordt graag iets lekkers genuttigd wat bourgondisch wordt aangepakt.

Vanaf april kan er financieel een kink in de kabel komen. Dit kan een lening of hypotheek zijn die niet verstrekt wordt of een baan die wegvalt. Deze periode waarin je niet hoeft te rekenen op materiele steun van anderen kan 2 jaar aanhouden. Het is een goede tijd om een stil te staan bij waar voor iemand anders belangrijk of waardevol is, bijvoorbeeld bij je partner. Dit is helaas ook een periode met een verhoogde kans dat een dierbare je verlaat of komt te overlijden.

Vanaf half mei heb je de behoeft aan vrienden of gelijkgestemden om je heen te hebben. Zorg dat je je eigen individualiteit behoudt, durf origineel en anders te zijn, kuddedieren zijn er genoeg.

In juni ga je op onderzoek of je daden in overeenstemming zijn met je bedoelingen. Zoek de rust op en wees bereid om eerlijk naar jezelf te zijn. Heb je een minder fraaie eigenschap dan durf die onder ogen te zien zonder dat je daar schuldgevoelens aan over hoeft te houden.

De achteruitlopende Mercurius zorgt ervoor dat je in juli verkeerd begrepen wordt. Zorg dat je je zo zorgvuldig mogelijk formuleert en dubbelcheck alle uitgaande correspondentie. Halverwege juli is dit weer voorbij en zal je je standpunten helder en duidelijk kunnen verwoorden.

De eerste week van augustus is perfect voor het sluiten van contracten, besteed wel genoeg aandacht aan de kleine lettertjes. Na deze week is het tijd voor ontspanning en heb je een enorme aantrekkingskracht en dat is niet alleen op het sensuele vlak. Dit is ook een periode waar je geneigd bent teveel water bij de wijn te doen, vergeet niet om voor je eigen rechten op te komen.

In september gaan je gedachten vooral uit naar je gezinsleven. Je gedachten dwalen steeds af naar situaties uit het verleden. Tijd om het gesprek aan te gaan en dingen voor jezelf op te helderen waardoor je weer in het heden kunt leven.

Oktober is een maand om te genieten. Genieten van alle lieve mensen om je heen, het moois in de natuur, dat kunstwerk waar je al tijden aan voorbij liep zonder dat je er aandacht voor had. De schoonheid van het leven valt je meer op en je weet dit zeker te waarderen.  Eind oktober geeft een gevoel van vrijheid en wil je erop uit gaan, plezier maken en de plichten aan de kant schuiven. Je bent erg betrokken bij kinderen, dit hoeven niet perse je eigen kinderen te zijn.

Halverwege november is de pret voorbij en is er weer aandacht voor al je verplichtingen. Pas er wel voor op dat je niet té hoge eisen aan jezelf stelt, soms is het beter om de tweede viool te spelen. Deze periode ben je je ook meer bewust van je lichaam en hoe gezonder te leven.

En dan is het einde van het jaar alweer in zicht. Probeer samen met je partner eens tij kijken waar de relatie naar tevredenheid is en waar niet. Komen jullie elkaar voldoende tegemoet om die eenheid te vormen. Die partner hoeft niet perse je levenspartner te zijn, misschien is het je zakenpartner of personal trainer. Zijn er problemen die je in je eentje niet opgelost krijgt dan raadpleeg een expert om te helpen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld wat inhoudt dat niet alles op jou persoonlijk van toepassing is. Bij een persoonlijke jaarhoroscoop valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel