Steenbok - jaarhoroscoop 2020

Artikel 10 van 12

Steenbok – 2020 jaarhoroscoop

 Het is druk in Steenbok, niet alleen de Zon staat hier in januari maar ook Jupiter, Saturnus, Pluto en Mercurius. Van Mercurius zal Steenbok deze maand persoonlijk het meeste merken. Deze maand lukt het je om veel van jezelf in je gesprekken te leggen en je kunt daar ook nog objectief naar kijken. Je hoofd is erg actief, je gedachten flitsen alle kanten op. Probeer niet teveel van de hak op de tak te springen, mensen kunnen je dan niet meer volgen.

Midden februari krijg je het gevoel in een keurslijf te zitten waar je uit wilt ontsnappen. Dit kan op je werk zijn, in je relatie enz, je zoekt verandering. Je wordt uitgedaagd om een creatieve verandering tot stand te brengen zonder daarbij alles overhoop te gooien.

Venus zorgt in maart voor plezier. Veel discipline kun je niet opbrengen, liever ga je je amuseren met vrienden of ga je met de kinderen erop uit. Laat anderen ervan genieten dat je je vrij voelt om jezelf te zijn. Er kan zomaar een nieuwe liefde in je leven komen.

Na al dat plezier ben je begin april wat geïrriteerd en heb je weinig energie. Je hebt het gevoel dat iemand je in de wielen wil rijden. Probeer je deze maand op je werk te richten, niet van je routine af te wijken en laat je niet uit de tent lokken. Eind van de maand en begin mei zie je alles door een roze bril. Je vertoeft een beetje in een fantasiewereld en daarbij verlies je ook de realistische kijk op je relatie of werk. Verwacht niet dat je partner door diezelfde roze bril kijkt. Artistiek gezien zijn dit geweldige dagen. Later deze maand wil je alles wat je doet zo goed mogelijk doen, pas daarbij op dat je niet té kritisch naar anderen bent. Goede maand ook om verandering in je eetpatroon aan te brengen.

Tot midden juni is een goede periode om een gesprek met je partner te hebben. Je voelt je ongeremd en kunt zelf verrassende ideeën naar voren schuiven om eventuele problemen op te lossen. Het is een tijd van interessante ontdekkingen en ontmoetingen. Geef jezelf de ruimte voor spontaniteit.

Problemen waar je nog niet eerder mee te maken hebt gehad steken in juli de kop op. Zorg ervoor dat ieder weet welke plichten en verantwoordelijkheden de relatie met zich meebrengt. Er hangt een promotie in de lucht. Wees deze maand bewust van wat je eet en drink gematigd.

Augustus is goed voor je ambities, het enige waar je voor moet opletten is dat je met je manier van werken anderen niet tegen je krijgt. Deze maand kunnen er problemen ontstaan tussen het individu en de groep. Of jij het individu bent of bij de groep hoort durf ik niet te zeggen.

Midden september ben je erg optimistisch gestemd. Je bent toekomstgericht en hebt daarbij grootse plannen die je duidelijk voor je ziet. Doordat je zo vol van je plannen bent kun je wat arrogant overkomen en tevens zie je door je optimisme belangrijke details over het hoofd. Probeer je zo goed mogelijk voor te bereiden zonder de essentiële kleinigheden te vergeten.

Je geest slaat een beetje op hol in oktober, je bent geneigd overhaast te denken en te reageren. Geconcentreerd werk is lastiger voor je waardoor je makkelijk fouten maakt, controle is belangrijk. In gesprekken ben je zo openhartig dat je dingen kunt zeggen waar je later spijt van krijgt.

November zet de deur open voor een nieuwe liefde en de kans is groot dat die persoon of veel ouder is of een hogere status heeft. Je straalt een positieve energie uit die je voordeel brengt in je privéleven maar ook op de werkvloer. Je kunt in een artistiek project betrokken raken.

Midden december ben je erg kritisch over jezelf, heb ik het allemaal goed gedaan, ben ik niet tekort geschoten? Dit alles komt door Saturnus de heerser van Steenbok. Zelfonderzoek is altijd goed maar oordeel niet te hard over jezelf en maak van een mug geen olifant. Neem geen definitieve beslissingen, over een paar dagen is alles weer anders.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel