Waterman - jaarhoroscoop 2020

Vorige Artikel 11 van 12 Volgende

Waterman – 2020 jaarhoroscoop

 Begin januari kunnen er onderhuidse spanningen opborrelen waardoor je impulsief handelt. Je stemmingen wisselen van geïrriteerd naar rebels. Pas op dat je niet door onnadenkend handelen met consequenties van een daad komt te zitten waar je achteraf niet achter staat.

In februari heb je er een goede antenne om de behoeften van anderen aan te voelen en hen vervolgens te helpen. Dit kan een collega zijn, een vriend of een buur, in ieder geval iemand waar de band niet te hecht mee is. Je kunt een nieuw inzicht krijgen wat eerdere doelstellingen omver werpt, je slaat een nieuwe weg in.

Maart voelt wat onrustig, je hebt het gevoel dat er een te grote last op je schouders ligt of dat je teveel verantwoordelijkheden op je genomen hebt. Het is belangrijk om te kijken waar je verandering in aan moet brengen, hierdoor voorkom je een confrontatie met een onverwachte en onprettige verandering waar je geen invloed op hebt, zoals een ongeluk bijvoorbeeld.

April geeft je vrijheid en plezier. Er is deze maand veel creativiteit en je bent graag onder de kinderen dit hoeven niet persé je eigen kinderen te zijn. Serieuze gesprekken worden op de lange baan geschoven want daar heb je nu echt geen behoefte aan. Je liefdesrelatie bloeit op en voor de singles staat de ware opeens voor de neus.

Vanaf half mei is het bezitten van dingen belangrijk voor je, je koopt impulsief en onverstandig, je wilt het gewoon hebben. Het lijkt wel alsof je denkt, hoe meer ik heb een des te beter persoon ik ben. Bedenk voordat je iets koopt of je het echt nodig hebt, of dat je het kunt gebruiken om iets te bereiken. Kijk eens goed rond, staat er niet al genoeg in de hoek te verstoffen?

In juni is er werk aan de winkel en je bent bereid de handen uit de mouwen te steken. En wat je doet, dat doe je ook nog goed en dat zal andere collega’s ook opvallen. Het enige waar je mee moet oppassen is dat je niet teveel kritiek op anderen hebt. Deze maand heb je ook meer aandacht voor je gezondheid.

Er komt een stimulans voor je verlangens en idealen in juli. Probeer de rust op te zoeken om jezelf af te vragen in hoeverre jezelf hebt voorzien in je materiële maar ook geestelijke behoeften.  Iemand helpen is natuurlijk mooi maar cijfer jezelf niet compleet weg. Religieuze en spirituele gevoelens worden deze dagen verdiept.

Halverwege augustus bruis je van de energie en het zelfvertrouwen. Innerlijk ben je rustig en kalm, je weet precies wat je moet doen. Gunstige tijd wanneer er definitieve besluiten genomen moeten worden. In je relatie is geven en nemen in balans.

September laat je ervaren dat je je vaak uit onzekerheid aan zaken vastklampt die je niet nodig hebt. Sta open voor nieuwe ervaringen, probeer wat nieuws, verruim je geest. Laat het enthousiasme en optimisme van deze dagen niet door je vingers glippen.

In oktober is discipline ver te zoeken, probeer deze maand zo systematisch te werk te gaan. Het is niet overbodig om je werkzaamheden en correspondentie dubbel te checken. Misschien ben je wat nerveus deze maand. Openhartig ben je ook, zorg dat je geen dingen verteld waar je later spijt van krijgt.

November laat je in het middelpunt van de aandacht staan en dat vindt Waterman niet zo erg. Wellicht krijg je op je werk een taak die je een soort van machtspositie geeft, Realiseer jezelf goed wat je eigen kracht maar ook je zwakheden zijn. Doe je je beter voor dan je bent dan zal dat zeker aan het licht komen.

Vriendschappen zijn deze maand nog belangrijker voor je dan anders. Bestudeer je vrienden eens nauwkeurig, ze zijn een reflectie van jezelf, Wat waarheid voor je vrienden is, is vaak ook waarheid voor jou. Durf jezelf te zijn binnen de groep, zorg dat je je eigen identiteit behoudt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Iedereen is aan het begin van een nieuw jaar toch weer nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dus zoeken we met z'n allen de jaarhoroscopen op. Een jaarhoroscoop wordt voor ieder sterrenbeeld zo algemeen mogelijk opgesteld wat inhoudt dat niet alles op jou persoonlijk van toepassing is. Bij een persoonlijke jaarhoroscoop valt alles veel preciezer op zijn plek.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel