Mars in Boogschutter - t/m 15 februari

Artikel 1 van 25 Volgende

Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen aan het rollen en inmiddels staat Mars in het teken Boogschutter. Dit gaat ervoor zorgen dat je geest creatiever is en dat het je minder moeite zal kosten om je visie, op wat dan ook, over te brengen op anderen. Vraag je wel af en toe eens af of die mensen daar ook op zitten te wachten, of ze het nuttige info vinden óf dat ze je gedrag misschien wel als opdringerig  ervaren. Iedereen heeft namelijk recht op zijn eigen zienswijze. In ieder geval heb je de behoefte om de bres te springen voor je geloof en overtuigingen.

Boogschutter staat algemeen gezien voor het 9e huis wat tevens voor wet en rechtszaken staat. Met al die behoefte om overtuigingen te verdedigen voorzie ik de komende zes weken dan ook de nodige protesten en demonstraties, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Zoek in je eigen horoscoop op waar Boogschutter staat, dit huis bevat het thema waar jij persoonlijk op de bres wil springen. Vraag je ook eens af of je zo aan je overtuigingen moet blijven vastklampen, blijf je geest verruimen door open te staan voor nieuwe realiteiten.

Deze maand heeft sowieso  de potentie om bijzonder grimmig te worden. We hebben volgende week de Volle Maan in Kreeft, Uranus die weer vooruit gaat lopen en de samenstand van Saturnus, Pluto en de Zon. Wanneer ik dan de recente ontwikkelingen bekijk tussen Iran en de V.S., dan houd ik eerlijk gezegd mijn hart vast.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel