Nieuwe Maan in Waterman - 24 januari 2020

Vorige Artikel 12 van 25 Volgende

Nieuwe Maan in Waterman – 24 januari 2020

Deze Nieuwe Maan laat ons meer betrokken zijn bij onze sociale omgeving. Intuïtief voel je aan als een ander in de put zit en je weet diegene te voorzien met nuttig advies. Oplossingen aandragen voor anderen is geen probleem voor je maar hoe zit het met je eigen emoties. De Maan kan emotionele gebeurtenissen uit het verleden, zelfs uit je kindertijd, naar boven halen Hoe ben je met deze gebeurtenissen omgegaan, heb je ze werkelijk goed verwerkt of zorgen ze toch voor een blokkade. Ga voor jezelf eens na wat er zou moeten gebeuren om de blokkade te laten verdwijnen. Een Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin, misschien is het nodig om oude verbroken banden weer aan te halen of juist om bestaande te verbreken. Jij weet het zelf het beste, volg je intuïtie. Mercurius helpt je om over je gevoelens te kunnen praten en dat zal soms verrassend of choquerend kunnen zijn.

De komende tijd ben je zo goed bezig om de wereld een betere plek te maken en anderen te helpen dat jaloezie op de loer ligt. Je kunt namelijk zomaar jaloers worden wanneer je markt dat iemand anders ook veel aandacht heeft voor de persoon die jij nu juist wil helpen. Beter probeer je de krachten te bundelen in plaats van de hoofdrol te willen hebben.

Het belangrijkste voor de Nieuwe Maan is echter om je te bevrijden van oude emotionele ballast en luister daarbij vooral naar je hart en niet teveel naar je hoofd.

De Nieuwe Maan staat op 4° in Waterman, kijk in je eigen horoscoop om te zien in welk huis dit valt. Dit is namelijk het thema dat voor jou persoonlijk om aandacht vraagt. Een gratis tekening van je horoscoop kun je hier opvragen.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel