Neptunus, Venus en Mars

Vorige Artikel 14 van 25 Volgende

Neptunes, Venus en Mars – t/m 29 januari

Mars en Venus staan beide in verbinding met Neptunus en ook nog eens met elkaar. Hierdoor ontstaat er op liefdesgebied een beetje een chaos. De combinatie van Venus en Neptunes kan heel mooi uitwerken, er kan een bijna bovenmenselijke gevoel van eenheid zijn. De beleving werkelijk alles voor de ander over te hebben. In het slechtste geval  ben je door deze stand ietwat gedesillusioneerd omdat je partner je niet tegemoet komt aan je onrealistische verwachtingen.

Het grote ego van Mars bots met de onzelfzuchtige Neptunus. Je kunt het gevoel hebben dat je niets goed doet. Dat is natuurlijk helemaal niet waar want kijk eens naar wat wel allemaal lukt, wat je wel voor elkaar hebt gekregen. Je bent gevoeliger voor infecties en ontstekingen.

Liefdesrelaties die nu ontstaan zullen waarschijnlijk niet lang stand houden omdat Neptunes je de dingen niet helder laat zien. Pas deze dagen ook op met financiële handelingen. Er is een vergrote kans op bedriegerij op elk vlak. Die bedriegerij werkt twee kanten op, je kunt dus zelf de bedrieger zijn of je wordt bedrogen. Je bent gewaarschuwd!

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel