De kracht van Uranus

Vorige Artikel 15 van 25 Volgende

De kracht van Uranus

Uranus, de heerser van Waterman, wordt ook wel eens de rebel onder de planeten genoemd. Het thema wat in jouw horoscoop door Uranus wordt geraakt daar gaat verandering plaatsvinden ongeacht of je dat zelf in de hand hebt of niet. Uranus staat voor vernieuwing op een onverwachte manier. Vaak blijven we vasthouden aan het bekende en vertrouwde. Denk aan relaties die niet verbroken worden uit angst voor eenzaamheid bijvoorbeeld of blijven werken op een plek waar je volgens je innerlijk niet thuishoort. Wanneer Uranus dan in contact komt met deze thema’s dan wordt het proces in gang gezet. De kracht van Uranus is nogal explosief waardoor je een besluit kunt nemen wat anderen verrast, choqueert en sommige zullen zelfs beweren dat je niet goed wijs bent.  Je zegt je plotsklaps je baan op, je verbreekt je relatie en anderen staan met open mond te kijken. Nu kun je proberen deze kracht tegen te houden maar dat is niet verstandig want wanneer Uranus de volgende keer een van belang is dan zal de explosieve kracht nog meer zijn opgebouwd.

Het doel van Uranus is om het oude te durven loslaten en vernieuwing in je leven te verwelkomen. Je te laten verrassen over de nieuwe mogelijkheden die verandering met zich meebrengt en jezelf naar een nieuw level te tillen.

Uranus loopt soms ook achteruit waarna hij later weer vooruit gaat lopen. Op het moment dat er verandering in de looprichting optreedt is er altijd een verhoogde kans op aardbevingen, vulkaanuitbarstingen of ander schokkend wereldnieuws. Dit hebben we ook gezien toen Uranus deze maand weer vooruit ging lopen  Er waren vulkaanuitbarstingen in Mexico en op de Filipijnen, aardbeving in Turkije en de spanningen tussen Iran en de V.S. waren om te snijden.

Gemiddeld staat Uranus 7 jaar in een teken en sinds 6 maart 2019 staat hij in het teken Stier. Kijk in je eigen horoscoop in welk huis 9° Stier valt, in dit thema is Uranus voor jou actief. Iedereen heeft met de invloed van Uranus te maken maar de Stier zal het nu zeker merken omdat Uranus daar nu staat. Wanneer ik bijvoorbeeld naar een goede vriend van mij kijk met het sterrenbeeld Stier, hij heeft Uranus in het huis van status, beroep en ambitie. Op het moment dat Uranus bij Stier binnenkwam zegde hij zijn goed betaalde baan in het buitenland op. Bijna iedereen reageerde vol ongeloof, hoe kon hij dat nu doen! Zo’n goede baan ga je toch niet zelf beëindigen! Hij deed het dus wel, waarom? Hij was ongelukkig in het land, iedere keer als hij terug moest kostte het hem meer moeite. Hij wilde daar niet zij en dus nam hij het juiste besluit. Hij nam ontslag, niet bang om los te laten, vol vrijheid een nieuwe toekomst tegemoet en voelt zich op het moment als het ware herboren en bevrijd. Wanneer hij dit niet had gedaan dan was het misschien een poosje goed gegaan maar uiteindelijk zou hij toch bezweken zijn onder de kracht van Uranus en dat zou zomaar een serieuze zenuwinzinking of iets dergelijks kunnen zijn.

Zet de deur open voor Uranus en durf de verandering een warm welkom te geven. Gun jezelf de verrassingen die op je pad komen, natuurlijk het zal niet allemaal meteen van een leien dakje gaan. Het gaat om het eindresultaat, dat je ondanks de struggle toch weer een stap dichter bij jezelf bent gekomen.

Een gratis tekening van je geboortehoroscoop met de huizen kun je opvragen via gratis horoscooptekening.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel