Zon in Vissen - 20 februari 2020

Vorige Artikel 23 van 25 Volgende

 

Het teken Vissen wordt gesymboliseerd door twee vissen die elk een andere kant op zwemmen. Een laat zien wat we denken te doen en de ander laat ons onbewuste zien, wat we werkelijk doen. Wanneer deze twee teveel uiteenlopen dan is het gevolg dat je mensen in verwarring brengt.

Dat onbewuste wordt gevormd door gedragspatronen die hun wortels hebben in je kindertijd. Kijk eens van een afstand naar hoe je op situaties en spanningen reageert. Het is prima om emoties in jezelf toe te laten maar zie ook onder ogen dat ze waarschijnlijk niets met je huidige leven te maken hebben. Keer je eens goed naar binnen en kijk of er reacties zijn geweest waar je achteraf toch niet zo goed aan hebt gedaan. Misschien zijn er mensen geweest die zich tegen je hebben gekeerd, waarom? Erkennen en eerlijk zijn naar jezelf, dat is belangrijk. Niet alleen de pluspunten benoemen maar ook  de minder fraaie kanten en daden onder ogen durven te zien. Dit betekent niet dat je jezelf moet gaan lopen beschuldigen. Alles wat je weigert te herkennen zal in je onderbewustzijn blijven en de kop op steken op momenten dat je het niet verwacht.

Vissen is het laatste teken van de dierenriem en dus het einde van het astrologisch jaar. Een tijd om achterom te kijken en te overdenken hoe je het er van af hebt gebracht. Wees eerlijk naar jezelf en zorg dat die twee Vissen niet teveel van elkaar verwijderd raken waardoor ze in harmonie het nieuwe astrologische jaar in gaan.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel