Nieuwe Maan in Vissen - 23 februari 2020

Vorige Artikel 24 van 25 Volgende

 

De Nieuwe Maan in Vissen zal ons gevoeliger maken. Je intuïtie is top en er is geen reden om die in twijfel te trekken. Het kost je geen moeite om aan te voelen wat er met iemand anders aan de hand is. Intuïtief voel je ook aan wanneer diegene niet het achterste van zijn tong laat zien waardoor de waarheid niet helemaal aan het licht komt. Waar je voor moet oppassen is dat je jezelf niet teveel wegcijfert ten gunste van de ander. Het is prima om mee te voelen en mee te denken maar je hoeft niet mee te lijden.

Ook in en om jezelf speelt zich van alles af en hierdoor raak je misschien van streek. Vraag jezelf af waarom je van streek raakt. En is je emotionele reactie in overeenstemming met hoe je werkelijk over de situatie denkt. Probeer te ontdekken wat er in jou verborgen ligt waardoor je op deze manier reageert. Transformeer de energie die je omlaag trekt om in  positief en constructief te denken. En lukt je dat niet alleen dan accepteer die uitgestrekte helpende hand.

Vissen is een dromer en ga daar deze periode eens lekker in mee. Durf te dagdromen en ga op zoek naar de artiest in jezelf. Het maakt niet uit waar je mee bezig bent, ontbijtje maken, brief schrijven, de vloer dweilen, maak er een kunstwerk van en voel je een ware artiest. Geniet ervan dat het besef van tijd even helemaal wegvalt.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel