Volle Maan in Maagd - 9 maart 2020

Vorige Artikel 2 van 17 Volgende

Volle Maan in Maagd – 9 maart 2020 18.47

Met de Volle Maan in Maagd is het de bedoeling dat we orde gaan creëren. Systeem aanbrengen in ons denken en doen, onze gedachten op orde krijgen. Maagd is het teken van zorgen maken en dit moeten we proberen onder controle te krijgen.

We hebben te maken met een Super Maan die recht tegenover de Zon en Neptunus in het teken Vissen staat. Neptunus de planeet van de pandemie wordt vanuit twee kanten in het licht gezet, het moge duidelijk zijn dat de zorgen over het coronavirus iedereen bezig houdt.  Persoonlijk gezien maak je je misschien zorgen om iets heel anders, kijk in je geboortehoroscoop in welk huis de Volle Maan valt. Dit is het thema waar jij je gedachten op orde dient te krijgen. Bedenk dat overmatig zorgen maken en angst een negatieve invloed hebben op je weerstand. Hygiëne, een typisch Maagd dingetje is dan ook van nog groter belang.

Er staan momenteel veel planeten in kardinale en aardetekens, dit zorgt ervoor dat we praktisch gaan denken. Mercurius de heerser van Maagd gaat weer vooruit lopen wat dat praktisch denken nog eens stimuleert.

Angst heeft geen toekomst, ga voor jezelf na op welk gebied jij angst voelt of je overmatig zorgen maakt. Laat hier dat praktisch denkvermogen wat tot je beschikking komt op los.  

Deze Volle Maan is een Super Maan en dat betekent dat de Maan dichter bij de aarde staat. Hierdoor kunnen we nog gevoeliger zijn dan tijdens een gewone Volle Maan, ook dromen kunnen veel intenser zijn. Deze Super Maan staat 09 maart 2020 om 18.47 in het teken Maagd op 19°.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel