Corona en astrologie

Vorige Artikel 3 van 17 Volgende

Corona en astrologie

Neptunus de planeet van de pandemie staat nog steeds dicht bij de Zon in het teken Vissen. Dit is in het 10e huis van Nederland, dat staat voor regering en maatschappij. Door de samenstand van Neptunus en de Zon hebben we kunnen zien dat de pandemie de laatste 10 dagen explosief is toegenomen. We zien tevens Jupiter een verbinding maken met Neptunus, Jupiter houdt van groei en dat houdt dus in dat we verdere toename van het aantal besmette mensen gaan zien. Mars staat ook in verbinding met Neptunus. Mars staat normaal gesproken voor actie maar door zijn verbinding met Neptunus is het de vraag of er genoeg actie wordt ondernomen. Je voelt de onrust bij de bevolking of er werkelijk genoeg maatregelen genomen worden om het virus te stoppen. Waarschijnlijk niet, Neptunus staat in het teken Vissen en dat houdt in dat we te maken krijgen met  afzondering en isolatie.

Volgende week verhuist Saturnus naar Waterman en dat gaat voor nog meer beperkingen zorgen. Onze vrijheid wordt nog meer beperkt en ook het vliegverkeer zal nog meer vluchten gaan schrappen.

Ook op de beurs was het een drama gisteren. Wall Street legde de handel zelfs stil. Dit gebeurde exact op het moment dat Uranus de planeet die graag choqueert recht tegenover de Maan in Schorpioen stond. Uranus staat in Stier, het teken dat staat voor alles wat waarde heeft. De Maan in Schorpioen zorgt ervoor dat het effect ook intens gevoeld wordt. Nou, dit was op de beurs de meest intens choquerende dag sinds 19 oktober 1987.

Voor nu kunnen we stellen dat het einde van het virus voorlopig nog niet in zicht is. Laten we echter ook onze eigen verantwoordelijkheid nemen en niet als marionetten handelen. Bedenk goed of je werkelijk de deur uit moet!

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel