Gebundelde kracht - Mars, Jupiter en Pluto

Vorige Artikel 5 van 17 Volgende

Morgen hebben we te maken met de gebundelde kracht van Mars, Jupiter en Pluto. Daarbij maakt Jupiter ook nog eens een verbinding met Neptunus de planeet van de pandemie. Jupiter staat voor expansiedrang, hij wil groeien en tevens waar hij mee in verbinding staat, corona. Neptunus staat ook voor idealisme, Jupiter voor optimisme en door het contact dat deze twee met elkaar maken ontstaat het gevaar om te handelen vanuit een overtrokken verwachtingspatroon. Is de aanpak voor groepsimmuniteit zo’n overtrokken idealistisch verwachtingspatroon?

Mars onze planeet van actie, energie en agressie staat tussen Jupiter en Pluto, ze staan echt heel dicht bij elkaar. Deze actie van Mars richt zich op nog meer groei, op het overdrevene en misschien wel agressieve af. Door de combinatie van Mars en Pluto krijgen we nog meer te maken met de macht en onmacht waar we in verkeren. Vermijd deze dagen risicovolle omgevingen! Door de invloed van Jupiter en Neptunus ben je geneigd te denken dat je niets kan gebeuren.

In mijn vorige bericht vermelde ik al dat premier Rutte met verlies te maken zou krijgen, vandaag kwam het bericht dat VVD minister Bruins is afgetreden.

Saturnus staat inmiddels bij Waterman aan de deur te kloppen en dat duidt op nog meer beperkingen in onze vrijheid.

Blijf gezond lieve mensen!!

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel