Venus in Tweelingen - 3 april 2020

Vorige Artikel 11 van 17 Volgende

Venus in Tweelingen – 03 april 2020

Venus komt om 19.11 het teken Tweelingen binnen en normaal gesproken zou dat veel gezelligheid buiten de deur betekenen. Venus maakt echter een verbinding met Saturnus waardoor we ons meteen bewust zijn van de beperkingen waar we mee te maken hebben. Niet alleen wat de wereldwijde situatie op dit moment betreft maar ook de beperkingen of tekortkomingen die we als mens hebben. Relationeel zijn de komende dagen perfect om problemen bespreekbaar te maken. Er is sprake van een groter wederzijds begrip voor elkaar en het besef dat de ander ook maar een mens is. Het enige wat mag worden verwacht is dat verplichtingen nagekomen worden.

Na deze dagen zorgt Venus voor meer luchtigheid en de “zware” gesprekken worden aan de kant geschoven. Venus heeft een gunstige invloed op je dagelijkse omgeving en laat je ervan bewust worden hoeveel liefde er om je heen is. Aangezien veel mensen met hun gezinsleden veel meer thuis vertoeven is dat iets moois. Laat de ander merken hoe dierbaar hij of zij voor je is en pak dat niet slapjes aan maar maak het echt duidelijk.

Venus zorgt ook voor een behoeft aan schoonheid om je heen. Het huis zal dan ook voor veel mensen de uitgelezen plek zijn om op te waarderen en die schoonheid te creëren. Ja, we zitten in een moeilijke periode maar Venus sleept ons er doorheen. Veel plezier met Venus! Venus blijft in Tweelingen tot 4 mei.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel