Super Volle Maan in Weegschaal - 8 april 2020 / 04.34

Vorige Artikel 12 van 17 Volgende

 

Deze Volle Maan in Weegschaal staat dichter bij de aarde en is daarom een Super Volle Maan. De uitwerking van deze Volle Maan zal daardoor nog intenser zijn en zal vanaf een week van te voren tot een week erna voelbaar zijn. De Super Volle Maan zet onze relaties op scherp. Het teken Weegschaal is het teken van onze 1 op 1 relaties. Juist omdat mensen in deze tijd veel meer met elkaar geconfronteerd worden zijn emoties eerder voelbaar. Wanneer je alleen woont ga je merken hoe waardevol je contacten voor je zijn. De Maan staat in het volle licht van de Zon in het temperamentvolle teken Ram. Zowel de Zon als de Maan maken een verbinding met Pluto en Jupiter en dat kan betekenen dat “lang” verborgen geheimen plotseling vol in het licht komen waardoor spanningen in de relatie ontstaan. Pluto en Jupiter staan in het teken Steenbok wat voor maatschappij en regering staat. Ook hier is er grote kans dat geheimen van hooggeplaatste personen naar buiten komen.

Door de verbinding van Mars en Uranus kan de informatie die naar buiten komt behoorlijk choquerend zijn. Mars en Uranus staan voor revolutionaire energie, dus zorg dat je rustig en stevig zit wanneer iemand je iets moet opbiechten. Deze energie vergroot ook de kan op aardbevingen en vulkaanuitbarstingen en politieke aardverschuivingen.

Wereldwijd zal rusteloosheid de kop op steken, mensen krijgen moeite met de beperkingen die opgelegd worden. Natuurlijk China is ons hierin al voorgegaan maar we hebben nu duidelijk de energie van Mars en Uranus erbij.

Deze Volle Super Maan heeft als heerser Venus en dat is een mooi lichtpunt. Venus staat voor harmonie en het antwoord van Venus is liefde. Liefde voor jezelf en liefde voor je medemens.

 

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel