Nieuwe Maan in Tweelingen - 22 mei 2020

Vorige Artikel 6 van 18 Volgende

Nieuwe Maan – 22 mei 2020 – 19:38

Vrijdag 22 mei hebben we een Nieuwe Maan in het teken Tweelingen. Luchtteken Tweelingen is een communicatief teken wat voor verbinding zorgt, niet alleen tussen mensen maar ook in je hoofd. Wees er alert op dat je op een positieve frequentie zit. Velen van ons zitten in een verwarrende tijd, geen contact met familie of vrienden, baanverlies en ga maar door. Zorg ervoor dat je geen angst of andere negatieve gevoelens toelaat. Angst geeft een ander immers macht.

In totaal hebben we 5 planeten in luchttekens staan en 6 planeten in beweeglijke tekens. Daar bovenop hebben we te maken met 4 teruglopende planeten die ons de dingen in ons leven opnieuw wil laten beoordelen. De energie die door deze bundeling van krachten ontstaat is een flexibele en kneedbare. Wanneer we om ons heen kijken dan zien we veel in elkaar storten. Het kan voelen alsof we in een vacuüm zitten. Het is aan ons om de nieuwe wereld te creëren en uit onze cocon te komen.

De Zon en de Maan staan allebei in verbinding met Saturnus in Waterman en dit geeft ons de mogelijkheid om collectief iets op te bouwen voor de lange termijn. Jupiter zorgt er nog eens voor dat we groots durven hopen en onze visie ruimer is.

Wat is jouw intentie deze Nieuwe Maan? Waar ga jij iets nieuws opbouwen met al je positieve gedachten. De Nieuwe Maan staat op 2° Tweelingen, kijk in je geboortehoroscoop in welk huis dit valt. Dit is het thema waar voor jou persoonlijk die nieuwe intentie nodig is.

© 2019 - 2022 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel