Volle Maan in Boogschutter - 5 juni 2020

Artikel 8 van 18

Volle Maan in Boogschutter – 5 juni 2020 21:12

 

We naderen de Volle Maan in Boogschutter. Boogschutter is een positief en optimistisch teken, toekomstgericht en leergierig met de bedoeling om kennis te delen.

Volle Maan betekent vaak een afronding van iets, een voltooiing, je neemt een besluit. De retrograde (achteruitlopende) Venus staat recht tegenover de Maan en daardoor zal die afronding te maken hebben met je bezit en relaties. Bij die relaties moet je denken aan vriendschappen, liefdesrelaties, werkrelaties maar ook je vijanden en justitie. Het is dus goed mogelijk dat een liefdesrelatie verbroken wordt, een nieuwe vriendschap gesloten, verandering van baan, een ruzie die bijgelegd wordt of een justitiële zaak die zijn afronding vindt.

Venus houdt van luxe en mooie dingen, de heerser van Boogschutter is Jupiter en die kan behoorlijk overdrijven. Let er dus op wanneer je grote uitgaven gaat doen dat die ook verantwoord zijn. Is het verstandig om helemaal op de limiet van je hypotheek te gaan zitten, maken die extra opties die auto niet heel erg duur, kom ik de maand nog uit als ik drie broeken en twee paar schoenen koop? Jij weet het zelf!

De Volle Maan kan ons ook emotioneler maken en ons slapeloze nachten bezorgen of juist intense dromen. Dit is geen gewone Volle Maan, we hebben te maken met een gedeeltelijke maansverduistering waardoor dit alles nog heftiger aanwezig kan zijn. De Maan blijft zichtbaar maar zal er donkerder uitzien door de schaduw van de aarde.

De Volle Maan staat op 15° in Boogschutter, kijk in je eigen horoscoop in welk huis dit valt. Dit is het thema waar voor jou persoonlijk iets af te ronden is. 

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel