Mars conjunct Neptunus - 12 en 13 juni 2020

Artikel 12 van 18

 

Deze dagen kunnen een beetje vreemd voelen, je bent snel geïrriteerd en je weet eigenlijk niet waarom. Mars staat voor het grote ego maar Neptunus veegt dat ego het liefst zo van tafel en dat kan je gevoelens van minderwaardigheid bezorgen. Het beste doe je eraan om deze gevoelens niet te serieus te nemen.

Deze stand is fantastisch om zonder eigen belang iets voor iemand anders te doen, doe je dit niet oprecht dat zal je actie op niets uitlopen.

Mars staat al enige tijd in het teken Vissen en dat verklaart de grote behoefte om wereldwijd protesten te voeren tegen racisme. Neptunus staat ook nog eens in Vissen, zijn eigen teken. Dit in combinatie met Mars maakt die behoefte nog groter. We willen opkomen voor de zwakkeren, mensen in nood de helpende hand toereiken en solidair zijn. Zaterdag worden er in de US en EU verschillende solidariteit protesten gehouden. Mars kan er echter voor zorgen dat het niet allemaal rustig zal verlopen, dat hebben we al eerder gezien maar nu in combinatie met Neptunus in het teken Vissen wordt die onrust en agressie nog versterkt.

De samenstand van Mars en Neptunus maakt ons ook gevoeliger voor infecties! Pas goed op jezelf en beperk de risico’s tot een minimum.

© 2019 - 2024 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel