Nieuwe Maan in Kreeft - 21 juni 2020

Vorige Artikel 158 van 186 Volgende

 

De Nieuwe Maan in Kreeft is exact gelijk met de Zonsverduistering in Kreeft om 08:41. De Maan is de heerser van Kreeft, wat is de nieuwe intentie voor deze Nieuwe Maan? Kreeft is het teken van de veilige thuisbasis, voor anderen zorgen maar ook zelf verzorgd willen worden. Bij thuisbasis denken de meesten van ons aan de ruimte waar we wonen, ons huis. Maar thuisbasis kan ook je land betekenen en zelfs je lichaam en geest, en die lichaam en geest worden nog al eens vergeten. Wanneer je je goed voelt in je eigen lichaam en rust in je hoofd en hart ervaart dan ben je pas echt thuis. Dat is de bedoeling van deze Nieuwe Maan, zorgen voor jezelf waardoor je je echt thuis voelt.

Kijk eens bij jezelf wat er om aandacht vraagt. Zijn er dingen uit het verleden die de kop opsteken en je handelen in het heden belemmeren? Ga ermee aan de slag en lukt het je niet alleen dan schakel hulp in. Familie, vrienden en desnoods professionele hulp.  Deze Nieuwe Maan kan ook voor bezitsdrang zorgen en dan vooral naar mensen gericht. Deze emotionele bezitterigheid komt voort uit angst voor eenzaamheid. Maar door dat vastklampen loop je kans te verliezen wat je juist zo graag wil behouden.

Door de samenstand van Jupiter en Pluto kunnen confrontaties nogal opgeblazen worden. Gelukkig is daar ook nog Saturnus die door zijn verbinding met de Zon en de Maan voor wat remming zorgt.

Het kan natuurlijk zijn dat je denkt, ik voel me helemaal thuis in mijn eigen ik en er valt niets te verzorgen. Dan leef je lekker uit in je huisje, kijk wat er een opknapbeurt verdient en vertroetel de mensen die je dierbaar zijn.  

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel