Neptunus retrograde - 23 juni

Vorige Artikel 157 van 186 Volgende

 

 

Neptunus is een idealist, hij is magisch en mysterieus. De verbeeldingskracht die Neptunus bij ons creëert is grenzeloos, we zien de wereld mooier en volmaakter dan hij is. Echter Neptunus loopt sinds 23 juni retrograde en dat gaat er voor zorgen dat de mist die voor onze ogen hangt optrekt. Je krijgt met teleurstelling te maken omdat je hebt geloofd in een illusie, een schijnwereld en je kunt je werkelijk een slachtoffer voelen. Retrograde Neptunus zorgt voor verwarring, onzekerheid en heeft een ontbindende werking.

Toch brengt dit alles ook iets moois, we gaan namelijk op zoek naar nieuwe inspiratie. Je moet iets nieuws gaan beginnen en jijzelf gaat daar vorm aan geven. Zorg ervoor dat dat nieuwe je kietelt, je inspireert want in dat geval zal Neptunus magisch voor je werken.

De verbinding met Jupiter en Pluto zorgt dat je het nieuwe vol optimisme tegemoet treedt en leven wil inblazen. Belangstelling voor spirituele of religieuze onderwerpen is deze periode niet vreemd en het zal je voorzien van waardevolle inzichten.

Wanneer je graag een gokje waagt dien je uiterst voorzichtig te zijn. Neptunus en Jupiter geven je een gevoel dat er niets verkeerd kan gaan, maar waar is dat op gebaseerd?

Een pandemie is echt iets wat bij Neptunus hoort en hij staat ook nog eens extra sterk in zijn eigen teken Vissen. Laten we hopen dat het geen illusie is dat de pandemie onder controle is en dat een nieuwe uitbraak ons bespaard blijft. Dat zou toch een teleurstelling voor heel de wereld zijn.

Neptunus staat nu 20° in het teken Vissen, kijk in je horoscoop in welk huis dit valt. Dit huis bevat het thema waar voor jou de mist optrekt.

Neptunus blijft achteruit lopen  tot 29 november en blijft tot die tijd in verbinding met Jupiter en Pluto.

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel