Mars in Ram - 28 juni 2020

Vorige Artikel 157 van 187 Volgende

Mars in Ram – 28 juni 2020

We krijgen de rest van het jaar met een andere dynamiek te maken. Mars de planeet die tot actie aanzet staat in zijn eigen strijdlustige teken Ram. De afgelopen twee maanden stond Mars in Vissen en zagen we wereldwijd dat mensen in actie kwamen voor de benadeelde in de samenleving. Er was een groot gevoel van meeleven met de ander en actie ondernemen zoals de Black Lives Matter protesten lieten zien.

Met Mars in Ram gaan we die assertiviteit meer op onszelf richten, het gaat meer om “ik” draaien. Je beschikt over meer energie om dingen te bereiken die jij voor jezelf wil bereiken. Al die actie kan je natuurlijk mooie resultaten brengen. Echter Mars is een strijder en Ram een gepassioneerde vechter. Het is belangrijk om de gevoelens van je medemens niet uit het oog te verliezen. Ram is koppig en denkt vaak niet goed na wanneer hij iets nieuws begint. Zorg ervoor dat je niet meteen reageert maar eerst nadenkt voordat je iets zegt of onderneemt. Je kunt een scherpe tong hebben en je eigen wil koste wat kost doorduwen, maar daar maak je natuurlijk niet altijd vrienden mee. Het draait Ram vooral om het “ik” en wat die “ik” allemaal wil doen.

Laten we die dappere strijdlust van pionier Ram op een positieve manier naar buiten komen. Doe wat je voelt dat je moet doen maar denk na voordat je tot actie overgaat. Stoot anderen niet voor het hoofd, voorkom conflicten maar stoot vooral je eigen hoofd niet.

Tijd voor actie!

© 2019 - 2021 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel