Jupiter conjuct Pluto en het verleden

Vorige Artikel 3 van 20 Volgende

Jupiter en Pluto staan nog steeds conjunct en een samenstand van deze twee grootmachten staat garant voor een plaag, virus en in dit geval zelfs een pandemie. Deze gespannen stand van Jupiter en Pluto veroorzaakt een dwang om de wereld over te gaan en dan met een strijdlustige instelling.

Het verleden heeft ons vaker laten zien wat een samenstand van Jupiter en Pluto teweegbracht, om een paar voorbeelden te noemen.

De Spaanse griep in 1918 veroorzaakte 50 miljoen doden wereldwijd, Jupiter en Pluto stonden toen op dezelfde plek in Kreeft.

De Russische plaag in 1771 met alleen in Moskou al 100.000 doden. Jupiter en Pluto op dezelfde plek in Steenbok.

De HIV uitbraak in 1981 wat resulteerde in de grootste doodsoorzaak voor mensen tussen de 25 en 45 jaar.

In de 14e eeuw de zwarte dood waar 60 procent van de Europese bevolking het leven liet. Jupiter en Pluto in Ram.

En nu hebben we dus kennis gemaakt met Corona waar het aantal slachtoffers nog steeds toeneemt. Dit jaar hebben we maar liefst drie keer een samenstand van Jupiter en Pluto. De eerst was in maart waar we duidelijk hebben kunnen zien hoe het virus zich wereldwijd heeft verspreid. Op dit moment is er een samenstand en we zien hier en daar toch weer broeierige gebieden ontstaan en landen scherpen de maatregelen weer aan. De laatste samenstand is in november, dus nee we zijn er voorlopig nog niet van verlost.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel