Nieuwe Maan in Kreeft - 20 juli 2020

Vorige Artikel 7 van 20 Volgende

Nieuwe Maan in Kreeft – 20 juli 2020

Het is Nieuwe Maan en dat betekent altijd een nieuw begin. Dit is de tweede Nieuwe Maan in Kreeft, het teken van geborgenheid, het veilige thuis. De Zon en de Maan staan recht tegenover Pluto, Saturnus en Jupiter in Steenbok, het teken van regering en maatschappij. De drie giganten in Steenbok hebben zich flink laten horen. We kunnen duidelijk zien dat er heel wat structuren (Saturnus) zijn afgebroken (Pluto) en dat werd groots (Jupiter) aangepakt. Door al die veranderingen zijn we ons thuisgevoel kwijt geraakt en dat thuis staat ook voor je stad, je land, je vereniging. Dat thuisgevoel moeten we zien terug te vinden. De Nieuwe Maan staat op 28° in Kreeft, kijk in je eigen horoscoop in welk thema dat voor jouw persoonlijk valt. Wil je verhuizen, misschien wel naar een ander land, wil je een andere baan, je aansluiten bij een spirituele gemeenschap? Op welk gebied zoek jij een nieuw thuisgevoel.

De Nieuwe Maan maakt ook een mooie verbinding met Neptunus, de grote dromer. Duik af en toe even lekker weg in je eigen gedachten en laat je fantasie de vrije loop. Dagdroom over hoe je nieuwe plannen eruit moeten zien, je verbeeldingskracht is geweldig deze dagen. Benut dit goed want als je je toekomstplaatje duidelijk voor je ziet dan weet je ook waar je naartoe moet werken.

Met een tekening van je geboortehoroscoop kun je altijd opzoeken welk thema in je leven om aandacht vraagt. Je kunt een gratis tekening opvragen via mijn website.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel