Volle Maan in Waterman - 3 augustus 2020

Vorige Artikel 10 van 20 Volgende

 

De Volle Maan in Waterman kan nogal wat reuring veroorzaken. Waterman houdt van vrijheid en die vrijheid is de laatste tijd wereldwijd voor iedereen ingeperkt. Uranus de heerser van Waterman maakt een spanningsvolle verbinding met zowel de Zon als de Maan waardoor de drang naar vrijheid en dingen anders willen doen nog groter wordt. De actiegroep viruswaanzin laat zich steeds duidelijker horen, de zomer is in volle gang en we willen naar buiten, we willen ons vrij voelen.

Een Volle Maan zet iets in het licht, de Zon in het teken Leeuw laat zijn licht vol op de Maan schijnen. Waterman is het teken van de waarheid, welke waarheid komt er bij jou boven water en vol in het licht te staan? Vernieuwend bezig zijn, daar houdt Waterman van en dan geheel volgens eigen zienswijze. Het is goed mogelijk dat je gedrag gaat laten zien wat anderen niet van je gewend zijn en dit kan helemaal in de aard van Waterman heel verrassend zijn maar het kan ook choquerend zijn.

We hebben ook nog met de rebel Mars te maken die zich fantastisch voelt in zijn eigen teken Ram. Mars staat voor energie, een pionier willen zijn maar staat ook voor agressie.

Durf je los te maken van situaties en/of groepen, blijf dicht bij jezelf en zoek een positieve manier om je energie vrij te laten en die vernieuwing te creëren. Je hebt zelf de keuze of je dit op een choquerende agressieve manier aanpakt of dat je kiest voor de energieke, verrassende pionier die in jou schuil gaat. Door al die energie kun je wat onvoorzichtig zijn, pas op voor enkelblessures!

Uranus kan de grond laten schudden en de lucht laten donderen, hij staat nu spanningsvol ten opzichte van de Zon en de Maan. Florida maakt zich intussen op voor storm Isaias die aan komt razen.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel