Venus in Kreeft - 7 augustus 2020

Vorige Artikel 11 van 20 Volgende

Venus staat sinds vandaag in Kreeft, het teken van geborgenheid en thuis voelen. De planeet Venus die staat voor harmonie, liefde, plezier en aantrekkingskracht is een welkome afwisseling in deze roerige tijd. Algemeen gezien staat Kreeft voor de thuisbasis en dit kan inderdaad je huis zijn maar ook je stad of land. Er zal meer behoefte komen om je veilig te voelen, je op je plek te voelen, in harmonie te zijn met jezelf en de mensen om je heen. Het zal je waarschijnlijk niet moeilijk vallen om vriendelijk over te komen, is dat wel het geval dan bedenk wel dat wat je uitstraalt dat trek je ook aan. Zoals gezegd Venus staat ook voor aantrekkingskracht, vaak wordt dat alleen maar positief uitgelegd. Ook zakelijk gezien kan Venus een belangrijke rol spelen, wil je graag die baan of een deal binnenslepen dan ben je bewust van het belang van de harmonie tussen beide partijen en wat je zelf uitstraalt.

Thuis kun je zomaar de behoefte krijgen om dingen op te knappen, Venus houdt van schoonheid. Nu de vakantietijd is aangebroken en veel mensen thuis blijven is de kans groot dat er te vaak en te lekker gegeten wordt. Problemen met de spijsvertering of gewichtstoename liggen deze periode op de loer.

Venus blijft tot 6 september in Kreeft, geniet in de deze tijd van de warmte en gezelligheid van en naar de mensen om je heen.

© 2019 - 2023 AstroMoon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel